nieuws

Dujardin NV

Dujardin NV in Koolskamp is al dertig jaar toonaangevend in de bewaring van groenten, kruiden, ingrediënten en kant-en-klaarmaaltijden. Isocab Construct ontwikkelde en plaatste een nieuwbouw-diepvrieskamer van 77 op 60 op 15 meter. 

HesbayeFrost

HesbayeFrost deed een beroep op de knowhow van Isocab Construct, en wel voor een vrij monumentale opdracht: een constructie van 117 op 110 op 34 meter – een hoogbouw-diepvriesloods met geïntegreerde expeditieruimte.

Condigel

Condigel, een buitenlandse klant met vestiging in Le Havre, focust op efficiënte oplossingen voor food logistics. Dankzij de samenwerking met Isocab Construct zetten zij alweer een forse logistieke stap vooruit.

Clarebout Potatoes

Voor Clarebout Potatoes, een gerenommeerde onderneming binnen de voedingsindustrie, ontwikkelde Isocab Construct heel recent een complexe hoogbouwconstructie op maat.

Stockhabo

Stockhabo uit Moeskroen doet na enige jaren opnieuw beroep op Isocab Construct voor een tweede bouwproject. Recent is de oplevering van een nieuwe diepvriesloods een feit. Tevens voorziet Isocab Construct in de bouw van een aansluitende expeditieruimte.

Dardico

Dardico, een Portugese afdeling van Groep D’Arta, op haar beurt reeds jarenlange partner van Isocab Construct, schakelde ons in augustus in voor het plaatsen van een  diepvriesloods van 80 op 70 op 18 meter in het Portugese Avis.