Over ons

Over ons

Isocab Construct in Bavikhove (België) is dé specialist in het ontwerpen, monteren en onderhouden van isotherme constructies. Voor, maar ook samen met de klant ontwikkelen wij koel- en vriesruimtes, modulaire koelkamers, cleanrooms en geconditioneerde hoogbouw op maat. Van start tot finish, van eerste idee tot piekfijne afwerking. 

Wilt u als klant een standaardconstructie? Of bent u op zoek naar een heel gerichte oplossing voor de opslag en verwerking van uw goederen in geconditioneerde omgevingen? Isocab Construct werkt het enige juiste antwoord uit. Dankzij 40 jaar ervaring hebben wij alle knowhow en expertise in huis om van elk project een succes te maken. Ziedaar uw tevredenheidsgarantie!

Maar onze dienstverlening stopt niet na de montage: klanten kunnen blijven op ons rekenen. Bijvoorbeeld voor eenmalig of regelmatig onderhoud, uitbreidingen van de installatie, of de nodige aanpassingen. Dankzij die doorgedreven dienstverlening hebben we alleen maar tevreden (en trouwe) klanten. Onze service en diensten beperken zich niet tot onze thuismarkt. Ook op vele exportbestemmingen hebben wij reeds een ruime expertise opgebouwd.