Modulaire koelkamers

Modulaire koelkamers

Ons bedrijf groeide echter uit tot een all-in constructiepartner. Zo ontwikkelen, plaatsen en onderhouden wij onder meer koel- en vrieskamers op maat.

U kiest de afmetingen en inrichting van uw koel- of vriescel(len) – tot zelfs het deurtype, de dikte van de sandwich- en vloerpanelen toe. Ongebruikelijke grootte of een koelcel voor een heel specifiek product? Geen probleem voor ons specialistenteam!

De concrete inkleding van de koelcel laat u eveneens probleemloos over aan de vakmannen van Isocab Construct. Zo hebben wij een heel ruim assortiment rekken en schappen, die u kiest in functie van uw producten en optimaal stockeren. Wij garanderen vervolgens een efficiënte en (letterlijk) muurvaste montage. 

Kortom, bij Isocab Construct begint alles bij het in kaart brengen van uw verwachtingen, eisen en budgetmogelijkheden. Op basis daarvan stellen wij u verschillende modules voor, en verfijnen we die tot we uitkomen bij de meest geschikte oplossing. Vanaf dat moment staan wij garant voor een vlotte en vlekkeloze montage.